Preview Mode Links will not work in preview mode

Jord är du

Apr 17, 2024

I det här avsnittet vill Maria dela en jättecrazygrej som hon var med om under helgen. Är det privatjet och bubbel du också längtar efter? Eller vad skulle du sätta för mål i livet om du inte behövde fundera över om det är möjligt att uppnå? 


Apr 10, 2024

Naturens egenvärde, hur står det till med det? I det här avsnittet pratar vi om det, och om huruvida det är naivt att tänka sig att vi inte skulle se naturen som något vi kan göra pengar av, utan just värna den för att den har ett värde i sig själv, bortom vad vi kan göra av den.

Hur skulle det vara om vi...


Mar 28, 2024

Det här avsnittet får man nog säga innehåller reklam för Marias verksamhet och coachingprogrammet Kraft och hopp!

Den här veckan samtalar vi om att formulera sitt personliga uppdrag i omställningen. När vi kombinerar det som är mest effektivt för att ge förändring, med våra egna gåvor och respekt för...


Mar 20, 2024

Hopp. Ett så knepigt ord att slänga sig med, eftersom vi tenderar att lägga så olika mening i ordet. Att hoppas på någon annan och själv frånsäga sig ansvar, eller rädslan att tala om hopp med risk för att missbruka det som ett slags hoppium (kombo av hopp och opium)? Vi kommer förstås in på det aktivta...


Mar 13, 2024

Tanken var att vi skulle prata om den regenerativa odlingen, men så var det en sån där morgon där alla tankar bara måste ut allihopa på samma gång. Så det blev i stället allt mellan himmel och jord, det regenerativa livet helt enkelt! Och en massa reklam för Bilda blev det såklart, precis som vanligt.