Preview Mode Links will not work in preview mode

Jord är du

Jun 29, 2022

I andra avsnittet av vår lilla sommarspecial pratar Maria ut om tveksamheten. Dels inför att podda helt på egen hand, men även om den mer allmänna tveksamheten i den här tiden- när den gamla berättelsen börjar falla sönder men vi ännu inte har tillgång till den nya.

Länk till Lisa Ekdahls låt:


Jun 22, 2022

Här kommer det första i raden av sommarprat! Först ut är Annelie, som bjuder på reflektioner kring hushållning och livets olika valutor.

Pengar är en given valuta, men långt ifrån den enda. Vi investerar i och hushåller också med vår tid, vår hälsa, vår energi och våra relationer. Hur ser drömtillvaron...


Jun 15, 2022

#51 Nu har vi kvällspoddat igen och vems hjärna som har för vana att göra kväll sådär vid 19-tiden blir ganska uppenbart direkt... Ändå tordes vi oss an ett så komplext ämne som den kultur vi lever i och hur vi kan göra för att starta en helt nödvändig kulturell transformation.

Vad är egentligen kultur...


Jun 7, 2022

Efter en vecka där mycket handlat om vad som hände för 50 år sedan, som att Annelies föräldrar gifte sig, Ölandsbron invigdes och världens första miljökonferens hölls. Som om inte det vore 50 nog - här har ni det femtionde avsnittet av Jord är du! Förstås håller vi fast vid femtio, fast gör en...


Jun 1, 2022

Här kommer ett avsnitt med alla känslor på utsidan.

Präglade av diverse hormoner, alltför mycket press, korkade uttalanden från politiker och med ett dygn som innehåller alldeles för få timmar, så fick all ilska hos den ena och alla skuldkänslor hos den andra plötsligt ett gemensamt utlopp i veckans samtal.