Preview Mode Links will not work in preview mode

Jord är du

Dec 22, 2021

Dags att knyta ihop säcken för det här året och så smått börja blicka fram emot nästa... Följ med på våran resa genom 2021, kantat av bland annat coronavaccin, odlingens berg- och dalbana och resultatet av Marias storhetsvansinne.

Ha sedan en riktigt underbar, fridfull jul och en välsignad start på 2022.


Dec 15, 2021

Det är inte alltid så enkelt att gå först på en stig som inte redan är upptrampad.

Det är ett svettigt jobb och man kan känna sig väldigt osäker på vilket håll som är den rätta. Ibland behöver man få testa, ångra sig och söka en annan väg.

Såklart önskar man att fler hakar på och följer med. Men...


Dec 8, 2021

Gnistrande, glimrande, strålande jul. Ro i kroppen, paket som ligger inslagna under en grann gran, pyntad med de raraste tingestar. Julbaket är gjort, en härlig tradition där alla är sina bästa jag. Julmaten, ja, det blir favoriterna, varken mer eller mindre. En eld som knastrar i kaminen och friden har sänkt...


Dec 1, 2021

Är det inte ganska sorgligt att vi håller på att slå på varandra för att vi anser att andra gör och tycker fel? Varför kan vi inte bara erkänna för oss själva att vi faktiskt inte vet vad som är det rätta sättet att ställa om?

Kanske behöver vi zooma ut ett slag och se på hela situationen med ett...


Nov 24, 2021

Hur är det egentligen med arbetslinjen, platsar den i en hållbar värld? Och är det rimligt att betrakta den som anlitar folk som en arbetsgivare, eller är arbetsköpare ett rimligare ord? Det är sådant vi pratar om i det tjugofemte avsnittet av Jord är du.

Våra egna beslut att ställa oss vid sidan av...